Kundecases

Mixpro Danmark A/S er specialister inden for lys, lyd og scener. Hvert år løser vi små og store opgaver inden for eventproduktion i samarbejde med danske virksomheder og kommuner.

Mød nogle af dem her.

Royal Unibrew

Hvert år er Royal Unibrew leverandør af drikkevarer, fadølshaner og barer til ca. 770 events og arrangementer i hele landet lige fra store musikfestivaler og messer til studiefester, fredagsbarer, foredrag, jubilæer og produktlanceringer.

Vi har et rigtig godt samarbejde. Jeg ved, at når vi skal have løst en opgave, så bliver den løst. Jeg skal ikke spekulere på, om scenen bliver sat op til tiden, om lys og lyd fungerer, fordi det gør det. Når der opstår udfordringer – hvilket der altid gør i denne her branche, så tager vi dem stille og roligt og finder en løsning. Det giver mig ro i maven.

Benjamin Schnefeldt

Event & Service Coordinator, Royal Unibrew EVENT

MAGION

Idræts- og kulturcentret MAGION i Grindsted betegner sig selv som det moderne forsamlingshus, for det er her, at man mødes i det midtjyske. Hen over året har MAGION 15 – 20 større events og arrangementer på programmet primært koncerter, standupshows og konferencer.

Mixpro er i stand til at lave vores hal om til en koncertsal eller showroom. Og det er uanset, om det er et arrangement med 200 eller 1.000 gæster. Det, som de kan, varierer rigtig meget. De er simpelthen gode til at skalere produktionen, så kvalitet og pris rammer præcis det, der er behov for. Det er imponerende, for det er faktisk en kunst at kunne det, uden at udgifterne eksploderer.

Mads Søbye Helbo

Event-, sponsor-, og marketingmanager, MAGION

Haderslev Idrætscenter

Haderslev Idrætscenter er et stort moderne idrætscenter, der ud over at danne ramme om en lang række sportsaktiviteter også har faciliteter til konferencer, kurser, møder og foredrag.

Vores kursusarrangører og foredragsholdere roser os for, at vi skaber en tryghed hos dem. For de ved, at udstyr og teknik fungerer, når de kommer her. Det skal spille fra start, så vores gæster får en god mødeoplevelse. Og det synes jeg faktisk, at vi er gode til i samarbejde med Mixpro.

Jacob Christian Hansen

Centerleder, Haderslev Idrætscenter

Kolding Kommune

Hen over året planlægger og afvikler By- og Udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune en række små og store events som fx første spadestik-arrangementer, markering af historiske begivenheder og kulturarrangementer.

Vi har et meget positivt og velfungerende samarbejde med Mixpro. De yder både god service og god sparring. De leverer det, som vi har aftalt. Det gør mig tryg, at de har styr på tingene, og at de er med hele vejen. For os er det jo vigtigt, at vi kan stå inde for det produkt, som vi giver publikum.

Kristina Ladager

Eventudvikler, Kolding Kommune

Øvrige referencer

Mixpro har arbejdet for en bred vifte af  danske virksomheder, kommuner og offentlige institutioner siden 2001.

Hvis du ønsker at høre mere om vores referencer og kunder er du velkommen til at kontakte os.

Du er altid velkommen til at

Kontakte os

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 til 16:00, og glæder os til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald!

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov