Syn og service

Mixpro Danmark A/S har en specialafdeling, der syner og vedligeholder stativer, truss og andet teknisk udstyr som det er lovpligtigt at syne årligt. Vi syner og servicerer anerkendte mærker som Fantek, VMB, Work, Guil og Kuzar stativer, og vi er det eneste fabrikscertificerede Fantek værksted i Danmark. 

Kugleleje er smadret og wirehjul har gnavet sig ned i metallet

Svejsning på lås er knækket – der er ikke noget, der holder denne lås fast længere

Stativet er blevet overbelastet og metallet er knækket

Rettidig omhu forebygger ulykker og sikrer optimal ydeevne 

Periodiske syn af “tekniske hjælpemidler” spiller en afgørende rolle i at sikre udstyrets sikkerhed og optimale ydeevne.

Begrebet “tekniske hjælpemidler” omfatter forskellige typer udstyr, herunder kraner, løftegrej, stativer og rig, men det inkluderer faktisk også tilsyn af apparater som stiger og andre beslægtede enheder.

Mixpro hjælper dig med at overholde de lovpligtige krav til årligt syn af udstyr, herunder de vigtige vedligeholdelsesstandarder, der sikrer, at dit udstyr altid fungerer optimalt. 

 

Det kan være svært at opdage problemer

Mens dit tekniske udstyr muligvis ser ud til at fungere fejlfrit, kan skjulte problemer lure under overfladen. Måske er der revnede svejsninger, eller måske er stålwirer langsomt på vej mod en farlig fejl. Hvornår har du sidst haft hele wiren rullet ud og kigget grundigt efter?

At opdage skjulte problemer som ikke-fagmand kan være en udfordrende opgave. Det kræver faglig ekspertise og erfaring med det tekniske udstyr. Mixpro har mange års erfaring i at identificere og løse sådanne skjulte problemer, som andre nemt kan overse.

En lille knækket svejsning, der er svær at få øje på

Endestop klodser er blevet banket skæve

Kontakt os for syn og service

Vi sidder klar til at tage en snak om syn af dit udstyr. Send os en mail eller giv os et kald, så aftaler vi nærmere, hvornår dit udstyr skal være klar igen.

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov