Eventproduktion

Det kræver grundig forberedelse at gennemføre et succesfuldt event; Alt skal klappe, når det gælder, for oplevelsen er unik og den kan ikke gøres om.

Vi er her for at hjælpe dig sikkert i mål med dit event, uanset om det er en større eller mindre opgave, du er i gang med.

Den indledende dialog er uforpligtende og koster ikke noget. Så kontakt os i dag og lad os få en snak om jeres planer og idéer. Det værste, der kan ske, er at det bliver bedre.

Koncerter

Vi leverer teknisk udstyr og ekspertise til koncerter i alle størrelser og genrer. Uanset om du planlægger en stor udendørs festival eller en mere intime klubkoncert, er det vores mål at sikre, at din begivenhed bliver en musikalsk og visuel succes.

Møder og konferencer

Vi bidrager til at skabe den rigtige atmosfære, uanset om det er en formel konference med mange deltagere, eller et mere uformelt møde eller debatarrangement med færre deltagere. Taler skal kunne høres tydeligt i hele salen og storskærme og projektører fuldender det visuelle indtryk.

Teaterforestillinger

Mixpro er din tekniske partner til teaterforestillinger, uanset om det er på det Kongelige Teater eller en skole. Vi leverer belysning, lyd og effekter som ‘low-fog’ røgmaskiner, og vores erfarne team sikrer en uforglemmelig teateroplevelse.

Fester og events

At bidrage til at skabe vellykkede fester og events er en kerneopgave for Mixpro. Uanset om det er en pulserende diskoteksnat, et festligt awardshow, en skolefest eller en anden begivenhed, der bringer folk sammen, så er det vores mål at sikre, at alt klapper som det skal.

Koncepter og services

Lad os hjælpe dig med at omsætte dine kreative idéer til uforglemmelige begivenheder. Uanset om du drømmer om en unik firmafest med spektakulære elementer som skum, sne og flammer eller noget helt andet, så er Mixpro en god sparringspartner. 

Messestande

Mixpro opbygger messestande, der fungerer optimalt for både dit team og de besøgende. Vi skaber et design, der ikke kun tiltrækker opmærksomhed, men som også gør det let for kunder og gæster at orientere sig på standen, bevæge sig rundt mellem displays og produkter og føle sig velkommen og godt tilpas.

Sikkerhedsmæssigt bliver der ikke gået på kompromis. Grej, udstyr og stativer er i orden. 

Vi arbejder med udgangspunkt i dine idéer og ønsker og med respekt for dit budget.

Vi løser opgaver i hele Danmark.

Har du behov for at leje professionelt udstyr eller personale?

Mixpro Danmark A/S har samlet erfaringen, teknikerne og det rigtige udstyr i samme hus. Det er en stor fordel, når vi løser komplette opgaver, men hvis du har andre behov, f.eks. for udstyr eller personale, så hjælper vi også gerne med det. Kontakt os på chatten, ring eller send en e-mail. Vi glæder os til at tale med dig og til at hjælpe dig videre med dit event.

Rådgivning og vejledning

Vi sidder klar til at rådgive dig, og vi kommer også gerne ud til jer og tager en snak om jeres behov.

Udlejning af udstyr

Mangler du bare ekstra udstyr til dit arrangement? Så tag et kig i vores udlejning.

Freelance teknikere og transport

Vi kan også sørge for teknikere, lyd- og lysmænd og transport til dit arrangement.

Du er altid velkommen til at

Kontakte os

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 til 16:00, og glæder os til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald!

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov