Mixpro Danmark A/S – Lys, lyd og scener i hele Danmark siden 2001

Kolding Kommune

God lyd er vigtig – både til store og små events

Hen over året planlægger og afvikler By- og Udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune en række små og store events som fx første spadestik-arrangementer, markering af historiske begivenheder og kulturarrangementer. Mixpro Danmark leverer scene, lys, og lydudstyr, der passer til de forskellige events.

Kolding kommune

Politiker Eva Kjær Hansen holder tale i Kolding

”Vi har et meget positivt og velfungerende samarbejde med Mixpro. De yder både god service og god sparring. De leverer det, som vi har aftalt. Det gør mig tryg, at de har styr på tingene, og at de er med hele vejen. For os er det jo vigtigt, at vi kan stå inde for det produkt, som vi giver publikum,” udtaler Kristina Ladager, eventudvikler i By- og Udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune.

Kolding Kommune stiller desuden en scenetrailer til rådighed for kommunens foreninger, som de kan leje til mindre arrangementer eller koncerter. Mixpro står for at sætte den op, når der nogen, der gerne vil bruge den.

Publikum skal have en god lydoplevelse

Den årlige Afstemningsfest i Christiansfeld er et af de større arrangementer, som Kolding Kommune samarbejder med Mixpro om. Festen markerer årsdagen for folkeafstemningen i 1920, som genforenede Sønderjylland med kongeriget. Det er et traditionsrigt arrangement, som byder på koncert med Slesvigske Musikkorps, taler og fællessang.

Op til afviklingen af en event er vi løbende i dialog med Mixpro om, hvordan vi giver publikum en god lydoplevelse.

Kristina Ladager

Eventudvikler, Kolding Kommune

Denne gang foregik Afstemningsfesten i idrætscentret Cuben i Christiansfeld. Da det er en idrætshal, er den ikke indrettet til god lyd, så Kolding Kommune er afhængig af at have en leverandør af lyd, som kan rådgive og vejlede om, hvordan man får det til at fungere bedst muligt.

”Vi har ikke selv den store tekniske indsigt. Vi gør os nogle overvejelser om, hvad det er for en oplevelse, som vi ønsker, at publikum skal have. Uanset om man sidder tæt på eller langt fra scenen, skal man have en god lydoplevelse. Det er vigtigt, at vores leverandør kan sige, hvad der skal til for at skabe den. På selve dagen har vi jo Mixpro på som tekniker. Det er enormt betryggende at have nogen med, som ved hvilke knapper, der skal skrues på.”

Små events kræver også ordentlig lyd

Det betyder også meget at have ordentlig lyd til selv små events, mener Kristina Ladager. Til et første spadestik-arrangement i Vamdrup med taler og musikindslag på programmet valgte Kolding Kommune at få Mixpro til at komme med højttalere, lydanlæg og lydmand.

”Vi fik mange positive tilbagemeldinger fra folk, at de rent faktisk godt kunne høre, hvad der blev sagt. Og når vi har Mixpro med til at have styr på lyd og teknik, kan vi fokusere på det, som vi skal have styr på fx tidsplan, talerækkefølge osv,” siger Kristina Ladager.
Arrangement Kolding kommune

Afstemningsfest afholdt i Kolding Kommune

For Kolding Kommune fungerer det godt at have en løbende dialog med Mixpro i planlægningen af de enkelte events. Indledningsvis tages en snak om, hvilket udstyr der er brug for, hvad der kan lade sig gøre rent praktisk, og hvad der er økonomi til.
”Hvis nu Mixpro bare kom med det, som jeg bestilte, så ville resultatet sandsynligvis ikke blev særlig godt. For jeg ved ikke præcist, hvad der skal til. De er gode til at spørge ind og få de oplysninger fra os, som de har brug for, så de kan vejlede os om, hvad der vil være den bedste løsning. At der hele vejen er en dialog om tingene, er i hvert fald vigtig for os.”

Har du brug for scene, lys, og lydudstyr til en event? Få det hos Mixpro

  • Scene
  • Scenelys
  • Belysning i salen
  • PA anlæg
  • Lyd til taler, musik og sang
  • Mikrofoner (trådløse + headsets)
  • Logistik og transport af udstyr
  • Afdækning og tæpper til bagscene
Mixpro Danmark

Morten og Steen har travlt med at klargøre udstyr.

Du er altid velkommen til at

Kontakte os

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 til 16:00, og glæder os til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald!

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov