Teaterforestillinger

Mixpro bringer din teaterproduktion til live med teknisk know-how, sceneteknik og udstyr, der matcher dine ambitioner og bidrager til at skabe en vellykket forestilling, uanset om det er for et større eller mindre publikum.

Lys, lyd og effektmaskiner skal bringes i spil og bidrage på en måde, så magien på scenen og i salen forløses, præcis som det er hensigten. Det er vi eksperter i. Lad os sammen skabe uforglemmelige teateroplevelser der vil imponere dit publikum.

Koordinering af trådløse mikrofoner og kanaler kan være en udfordring ved teaterproduktioner med mange skuespillere. Med Mixpro som  teknisk partner er du sikker på, at disse udfordringer bliver håndteret professionelt. Vores erfarne lydmænd sørger for at hver skuespillers stemme bliver klar og veldefineret.

Ud over lydteknik tilbyder vi specialiserede løsninger inden for belysning og sceneeffekter, der smidigt integreres med teaterdesign for at skabe den ønskede atmosfære på scenen. Hvis din forestilling kræver sneeffekter, er der forskellige måder at opnå det på, såsom ved brug af sæbeskum eller slow-fall papirkonfetti. Vores fokus er ikke kun på at levere udstyr, men også på at eliminere tekniske udfordringer og sikre en problemfri teknisk eksekvering af din teaterforestilling.

 

Vi hjælper dig med

  • Scene
  • Belysning
  • Mikrofoner og mixer
  • Højttalere
  • Sceneeffekter som sne, røg, konfetti og gnister
  • Teknikere til at styre lyd og lys
  • Opsætning og nedpakning

Kontakt os for et komplet tilbud. Vi kommer også gerne ud og hører mere om dit arrangement, så vi kan sammensætte den helt rigtige pakke til dig.

Du er altid velkommen til at

Kontakte os

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 til 16:00, og glæder os til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald!

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov