Mixpro Danmark A/S – Lys, lyd og scener i hele Danmark siden 2001

Udlejning

Har du regelmæssigt brug for leje? Så opret dig som kunde og få en skræddersyet løsning

De mest populære varer i vores udlejning

Nedenfor finder du de mest populære produkter i vores udlejningsafdeling. Du er velkommen til at kigge rundt i kategorierne til venstre, eller søge efter bestemte varer.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge, eller du ikke kan finde det, du leder efter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Viser alle 24 resultater

Mixpro – Din ekspert til en go fest!

Udstyr til alle anledninger

Skal du holde fødselsdag, jubilæum, firmafest eller måske julefrokost, har du måske brug for at leje et musikanlæg til lejligheden, så dine gæster kan komme ud og danse. Hos Mixpro tilbyder vi udlejning af alle typer diskoteksudstyr, så hvis du skal leje højttalere, lydanlæg, diskolys, lamper eller andet udstyr, kan du altid ringe til os og få et godt tilbud.

Højttalere og tilbehør

Mixpro tilbyder udlejning af blandt andet højttalersystemer i varierende størrelser. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning til, hvordan du finder netop det lydsystem, der passer til dine behov, baseret på lokalets størrelse, antal gæster mv. Når du lejer højttalere fra Mixpro, er du sikker på at få kvalitetshøjttalere, der passer præcis til dig. Der følger altid kabler med til højttalerne, og du kan vælge mellem aktive højttalere (i hvilke forstærkeren er indbygget), eller passive højttalere. De passive højttalere indgår i en pakkeløsning, hvor forstærkeren er indbygget i den medfølgende subwoofer. Til mindre fester anbefaler vi lejer af højttalersystem med aktive højttalere.

Lys og festudstyr

Du kan også leje lys hos Mixpro – uanset om det drejer sig om diskotekslys og spejlkugler, eller lys til scenebrug (parlamper, fresnel lamper). Hos Mixpro er vi leveringsdygtige i alle typer moving heads, UV-lamper, følgespots, spejlkugler, stroboskoper, laserlys og røgmaskiner – selv små flame jets, snemaskiner og skum-maskiner til din skumfest kan du leje hos os! Hvis du har behov for at kunne styre lyset, er der også mulighed for at leje en lysmixer, som DJ’en kan styre fra mixerpulten. Du kan trygt leje lys til din fest hos os. Med lyspakker fra Mixpro er du sikker på at kunne tilføje dansegulvet ekstra flotte effekter, som kan løfte stemningen og gøre aftenen ekstra festlig.

Lydudstyr

Til enhver god fest hører enten et band eller en dygtig DJ. Mixpro fører også et stort udvalg af DJ-udstyr. Du kan leje en mixerpult, hvis du i forvejen har et sanganlæg eller PA-anlæg, og blot står og mangler en lydmixer og en pladespiller eller en professionel CD-afspiller. Vi har også DJ-mikrofoner og trådløse head sets, så DJ’en kan kommunikere med publikum.

Udlejning

Arrangementer

Til arrangementer med live musik kan Mixpro tilbyde større PA-anlæg og mixerpulte, som passer til live musik, og vore mindre, aktive højttalere kan sagtens anvendes som scenemonitor. Du kan trygt invitere det lokale rock’n’roll band til at spille til din fest – Mixpro skal nok sørge for, at lyden bliver helt i top!

Pakkeløsninger

Du kan også vælge at leje en samlet pakke med lyd og lys. Når du lejer diskotekspakke hos Mixpro, er samtlige kabler og øvrigt tilbehør inkluderet i pakken, og det meste udstyr kan betjenes af selv ikke-lyd og lys-kyndige. I en pakke kan for eksempel indgå DJ-pult, mikrofon, hovedtelefoner, højttalere (plus eventuelt forstærker og subwoofer), professionel CD-afspiller og mixerpult. Hvis du er i tvivl om, hvilket diskoteksudstyr, du har brug for, er du velkommen til at kontakte os før du vælger. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige pakke, så du ikke går galt i byen, når du skal leje udstyr til din fest.

Mange års erfaring

Mixpro har mange års erfaring inden for udlejning af diskoteksudstyr samt lyd og lys til scenebrug. Vi er en flok professionelle lyd- og lysmænd, for hvem lyd og lys er en årelang passion. Hos os er du i sikre hænder, når du lejer højttalere til din fest, eller hvis du skal have sat en scene op til live musik. Alt lyd og lydudstyr fra Mixpro er sikkerhedsgodkendt, og vi tjekker løbende op på inventaret. Dette er din sikkerhed for at modtage festudstyr, som er tip top i orden – og undgå grimme overraskelser!