MAGION

“Kvalitet og pris matcher vores behov”

Idræts- og kulturcentret MAGION i Grindsted betegner sig selv som det moderne forsamlingshus, for det er her, at man mødes i det midtjyske. Ikke kun til håndbold, svømning og gymnastik. Hen over året har MAGION 15 – 20 større events og arrangementer på programmet primært koncerter, standupshows og konferencer. Her bruger idræts- og kulturcentret Mixpro Danmark som den tekniske produktionsleder, der leverer scene, lys og lyd.

Julegospel koncert i Magion, hvor Mixpro leverede scene, lyd og lys (Foto: MAGION)

”Mixpro er i stand til at lave vores hal om til en koncertsal eller showroom. Og det er uanset, om det er et arrangement med 200 eller 1.000 gæster. Det, som de kan, varierer rigtig meget. De er simpelthen gode til at skalere produktionen, så kvalitet og pris rammer præcis det, der er behov for. Det er imponerende, for det er faktisk en kunst at kunne det, uden at udgifterne eksploderer,” udtaler Mads Søbye Helbo, der er Event-, sponsor- og marketingmanager ved MAGION.

MAGION har samarbejdet med Mixpro i fem år. Mixpro kender stedet og ved, hvad kunstnerne, arrangørerne og publikum ønsker. Løsningerne bliver skræddersyet til hvert arrangement. Mixpro kommer med en produktion, der matcher kravene, så den er hverken for stor og dyr eller for lille og mangelfuld.

”Nu har vi selvfølgelig nogle skabeloner for, hvordan tingene skal se ud, men vi er ikke fastlåste. Alt kan stort set lade sig gøre. Vi finder ud af det fra gang til gang. Det er nemt at samarbejde med Morten Nielsen om løsningerne.”

Mixpro sammensætter den rigtige pakke

Når MAGION skal danne rammerne om en koncert, bygger Mixpro scenen op fra bunden. Scenen skal fx være meget bred og have en bestemt højde, så den passer til MAGIONs store arena. Lys og lydanlæg skal være klar, når kunstnerne ankommer, så de nærmest bare skal tilslutte deres instrumenter og mikrofoner og lave en enkelt lydprøve. Mixpro koordinerer med kunstnernes egne lys- og lydfolk, hvilket udstyr der er behov for.

”Vi ved ikke selv noget om lys og lyd på et niveau, hvor vi kan matche det behov, en kunstner har. Disse kompetencer kommer Mixpro med, og det er uundværligt for os. Det vigtige for os er, at vi har tillid til, at Mixpro leverer den rigtige pakke med højttalere, lys og scene hverken mere eller mindre, fordi det er så omkostningstungt. Vi skal have det, der er brug for, og ikke mere. Lyden skal være god for vores gæster, og kunstnerne skal også være tilfredse med det, de møder,” siger Mads.

Mixpro har erfaringen med at få fx et gallashow til at se lækkert ud med stemningsbelysning og nogle fede effekter.

Mads Søbye Helbo

Event-, sponsor-, og marketingmanager, MAGION

God forventningsafstemning

MAGION beskriver samarbejdet med Mixpro som det rigtige valg, for tingene kører nærmest af sig selv. Idræts- og kulturcentret har brug for en samarbejdspartner, som tager ansvar for, at tingene fungerer, som de skal. Forventningsafstemningen er rigtig god, og det er meget betryggende, for der må ikke gå noget galt.

”Lyden skal være god, lyset skal sidde i skabet, og aftalerne med både kunstner og produktionsfolk skal være på plads. Hos Mixpro er de proaktive, og det er rigtig dejligt. De er løsningsorienterede på alle de parametre, der nu kan gå galt. Og det, der kan være svært at få til at lykkes, finder de stort set altid en løsning på. Vi har også en økonomisk tryghed, for det løber aldrig løbsk. Der er en god forventningsafstemning både på det økonomiske og på selve kvaliteten af produktionen. Det er virkelig vigtigt for os.”

Morten planlægger udstyr til et arrangement.

Få en skræddersyet pakkeløsning til jeres koncerter

 • Lydanlæg
 • Højtalere
 • Mikrofoner
 • Mixerpult
 • Scenelys
 • Lamper og spots
 • Følgespots – spots til scenen
 • Dekorationsbelysning
 • Bagtæppe til scene
 • Tæpper til afskærmning
 • Lys- og lydtekniker

Steen sørger for at højttalerne er klar til dit arrangement.

Du er altid velkommen til at

Kontakte os

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 til 16:00, og glæder os til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald!

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov