Royal Unibrew

“Vi ved, at det hele bare forløber som aftalt”

Royal Unibrew er i dag Danmarks 2. største bryggeri. Produktionen af øl, malt og læskedrikke hviler på mange års dansk bryggeritradition. Der produceres mere end 400 forskellige slags drikkevarer i Danmark på to bryggerier i Faxe og Odense. Håndværket og produkter i høj kvalitet skal bidrage til fællesskab og de gode øjeblikke i livet.

Alutruss pakkes til weekendens baropsætninger.

Hvert år er Royal Unibrew leverandør af drikkevarer, fadølshaner og barer til ca. 770 events og arrangementer i hele landet lige fra store musikfestivaller og messer til studiefester, fredagsbarer, foredrag, jubilæer og produktlanceringer. Hver eneste gang tilpasses løsningen individuelt efter kundens ønsker. I 15 år har Royal Unibrew samarbejdet med Mixpro Danmark om udstyr til bar, scene, lys og lyd.

”Vi har et rigtig godt samarbejde. Jeg ved, at når vi skal have løst en opgave, så bliver den løst. Jeg skal ikke spekulere på, om scenen bliver sat op til tiden, om lys og lyd fungerer, fordi det gør det. Når der opstår udfordringer – hvilket der altid gør i denne her branche, så tager vi dem stille og roligt og finder en løsning. Det giver mig ro i maven,” udtaler Benjamin Schnefeldt, der er Event og Service Coordinator hos Royal Unibrew.

Royal Unibrews hovedkontor i Faxe.

Studiebar med wow-effekt

Royal Unibrew bruger især Mixpros ekspertise til studiefester, som er lidt mere krævende. I de fleste tilfælde er det Royal Unibrews eget udstyr af lyd, lys og lamper, der bruges. Mixpro hyres ind som teknikere og ekstra mandskab, der står for at transportere udstyret, sætte det op og tage det ned igen. Udstyret har Royal Unibrew købt af Mixpro. Skal der bruges yderligere, lejer Royal Unibrew det hos Mixpro.

Målet er, at gæsterne får en god oplevelse. Når Royal Unibrew kommer med en studiebar er det en studiebar, som man normalt ikke ser andre steder. Der må gerne gøres lidt ekstra ud af det med lys og lyd, som giver en wow-effekt. Det er netop det, som Mixpro kan.

”Hos Mixpro er de idérige og kan tænke ud af boksen, så vi kan kommer med noget, som er lidt anderledes, end hvad man normalt ser til en studiefest. Det er rigtig godt, synes jeg. Taget i betragtning af, at det er de samme kunder, der henvender sig til os gang på gang, er jeg nødt til at gå ud fra, at de også synes, at det er fantastisk.”

Et sikkert valg

I foråret afholder Royal Unibrew et stort internt salgsmøde i Middelfart, som sluttes af med en fest om aftenen. Det er en endagsproduktion med opsætning og nedtagning samme dag, hvor Mixpro er full-service partner, der kommer med den komplette pakkeløsning. Mixpro leverer scene, lys, lamper, lyd og dj-pult dvs. alt, hvad der skal til for at holde en god fest.

Vi har brug for professionelle lys- og lydfolk til de mange events og arrangementer, som bryggeriet leverer til i løbet af året.
Benjamin Schnefeldt

Event & Service Coordinator, Royal Unibrew EVENT

Indledningsvis aftaler Benjamin Schnefeldt med Morten Nielsen, der driver Mixpro, hvordan opgaven løses bedst muligt inden for et givent budget.

”Sådan en aften skal det hele bare klappe – vi kan ikke gøre det om. Når jeg sender en opgave til Mixpro, behøver jeg ikke tjekke op på alle de ting, der er aftalt. Når vi har en aftale, så har vi en aftale, og så er det sådan – hverken mere eller mindre. Det er det vigtigste for mig, og derfor er jeg helt tryg. Mixpro er et sikkert valg,” siger Benjamin.

Sæt gang i festen med det helt rigtige lys- og lydudstyr fra Mixpro

 • Musikanlæg
 • Højtaleranlæg
 • DJ pult
 • Skærme og LED-skærme
 • Lys
 • Lamper
 • Diskolys
 • Diskokugle
 • Lys-effekter fx gnist fontæne
 • Dekoration
 • Konfetti, show/affyring
 • Lys- og lydtekniker

Lamper og kabler pakkes i en af lastbilerne.

Du er altid velkommen til at

Kontakte os

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 til 16:00, og glæder os til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald!

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov