Mixpro Danmark A/S – Lys, lyd og scener i hele Danmark siden 2001

Haderslev Idrætscenter

Udstyr og teknik skal være i top

Haderslev Idrætscenter er et stort moderne idrætscenter, der ud over at danne ramme om en lang række sportsaktiviteter også har faciliteter til konferencer, kurser, møder og foredrag. Til langt de fleste af disse arrangementer er der brug for podie, projektor, lys og lydanlæg. Mixpro Danmark står for at sætte alt op og sikre, at udstyret er klar til brug.

Haderslev idrætscenter

Haderslev Idrætscenter færdigpyntet og klar til kommunefest.

”Vores kursusarrangører og foredragsholdere roser os for, at vi skaber en tryghed hos dem. For de ved, at udstyr og teknik fungerer, når de kommer her. Det skal spille fra start, så vores gæster får en god mødeoplevelse. Og det synes jeg faktisk, at vi er gode til i samarbejde med Mixpro,” udtaler Jacob Christian Hansen, centerleder i Haderslev Idrætscenter.

Mixpro er ikke kun garant for, at der er styr på teknikken. Mixpro er også specialist i at sætte lys op, der skaber wow-effekt og en stemningsfuld atmosfære i mødelokalet. Til et seminar for ca. 500 kursister blev der fx lavet en belysning af bagvæggen, der fik omgivelserne til at ligne en million til stor glæde for kursisterne. Lys er ifølge Jacob Christian Hansen vigtigt – også i forbindelse med møder og seminarer, fordi det giver mødedeltagerne en endnu bedre oplevelse, når man lige gør det ekstra.

Den komplette løsning

Haderslev Idrætscenter har samarbejdet med Mixpro om afviklingen af Haderslev Kommunes Kultur- og Fritids Award. Det er den årlige hyldest til ildsjælene i kultur-, idræts- og fritidslivet i kommunen. Hovedopgaven er at få de ca. 600 gæster til at føle, at den røde løber bliver rullet ud. Arrangementet starter med champagne og middag, og i løbet af aftenen er der overrækkelse af priser, taler og underholdning fx standup.

”Mixpro har stor ekspertise i at skabe rammerne om et flot awardshow ved hjælp af lyd, lys og effekter som konfetti, røg og flammekastere. Morten Nielsen er kreativ og god til at tænke ud af boksen og komme med nye ideer og forslag til, hvordan man kan få det til at se bedst muligt ud inden for vores budget.”

Det giver en tryghed at have en leverandør som Mixpro.

Jacob Christian Hansen

Centerleder, Haderslev Idrætscenter

Til et show som dette leverer Mixpro den komplette løsning med opsætning af bagtæppe, lamper, højttalere og effekter. Desuden stiller Mixpro en lydmand til rådighed under afvikling af arrangementet, så alt forløber uden tekniske problemer.
”Det hele skal bare klappe til sådan et arrangement. I planlægningsfasen har vi en god og hurtig mailkorrespondance. Vi løber vores to-do-liste igennem for at tjekke, at alt er på plads – også med de behov og krav, som kunstnerne har. Vi har tillid til, at alt kører som planlagt. Det giver ro i maven. Jeg kan tage det helt stille og rolig op til en award,” siger Jacob.

Fleksibel og løsningsorienteret

Haderslev Idrætscenter har samarbejdet med Mixpro i ti år. Et langvarigt og tillidsfuldt samarbejde har stor værdi.

”Hos Mixpro er de fleksible og rigtig gode til at rykke hurtigt på tingene. Har jeg pludselig brug for lyd og lys til et arrangement i næste uge, løser Morten Nielsen og hans team den opgave, selv om det er med så kort varsel. De er enormt løsningsorienterede – også med de ting, der opstår akut. Vores samarbejde med Mixpro er rigtig fint.”
Haderslev idrætscenter

Dekoration of opsætning i fuld gang inden arrangement.

Professionelt lys- og lydudstyr til jeres arrangement

 • Scenelys
 • Lyd og lys
 • Højtaler
 • Lamper
 • Lyseffekter
 • Mikrofon
 • Røgmaskine
 • Av-skærme
 • Projektor
 • Lærreder til projektor
 • Dekorationsbelysning

Christoffer er ved at sammensætte en komplet pakkeløsning til en kunde.

Du er altid velkommen til at

Kontakte os

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 til 16:00, og glæder os til at hjælpe dig. Send os en mail eller giv os et kald!

+45 76 40 06 93

mixpro@mixpro.dk

Metalvej 5, 6640 Lunderskov