Mixpro Danmark A/S – Lys, lyd og scener i hele Danmark siden 2001

Højtalerpakke | Bestseller (Mellem)

800,00 kr. Inkl. moms

List større højttalerpakke med kraftig subwoofer. Spiller op til omkring 50-80 mennesker.

Dette er en fin medium-størrelse højttalerpakke, der kan spille op i de større festtelte. I forhold til vores lille højttalerpakke, så har denne pakke også en subwoofer, der giver lyden meget mere dybde.

Sættet her inkluderer

  • 2 × Electro-Voice ZLX-12BT højttalere
  • 1 × Electro-Voice EKX-15SP subwoofer
  • 1 × kabelpakke (Mulighed for tilslutning af f.eks. telefon, PC, Mac, osv. via almindeligt hovedtelefonstik)

Specifikationer og beskrivelse

Introduktion

Pakke - Medium højtalerpakke (2 x top, 1 x bund) tilbyder exceptionel lydkvalitet, anbefalet af tilfredse kunder for deres pålidelighed under offentlige events. Større højtalerpakke med kraftig subwoofer. Ideel til mellemstore arrangementer med op til 50-80 personer. Spiller klart og kraftigt. Vores mellem højtalerpakke (2 x top, 1 x bund) opfylder alle krav, som du stiller til produktet.

Pålidelighed og kvalitet

Med Mixpro.dk's over 30 års erfaring, tilbyder vi kun produkter, der står testen af tid og praksis. Som bekræftet af vores mange tilfredse kunder, sikrer Pakke - Medium højtalerpakke (2 x top, 1 x bund) en fejlfri oplevelse hver gang.

Fleksibilitet og skalerbarhed

Uanset omfanget af dit event, kan Pakke - Medium højtalerpakke (2 x top, 1 x bund) tilpasses for at imødekomme specifikke behov, hvilket gør det ideelt for alt fra lokale møder til store festivaler.

Tilgængelighed og Support

Lokeret i Lunderskov og med hurtig adgang til områder som Vejen, Kolding og Haderslev, tilbyder Mixpro.dk både afhentning og landsdækkende levering. Vores dedikerede supportteam er altid klar til at hjælpe, sikre korrekt opsætning og løse eventuelle udfordringer hurtigt.

Hvorfor Vælge Mixpro?

Hos Mixpro har vi et omfattende udvalg af højtalere, lydudstyr, lysudstyr, scener og meget mere. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at du får det bedste udstyr til dine behov. Vi tilbyder fleksible lejemuligheder og personlig service for at gøre din oplevelse problemfri. Vores team af professionelle er altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og give råd om den bedste opsætning for dit specifikke arrangement. Vi er stolte af vores ry for pålidelighed og kundetilfredshed, hvilket gør os til det foretrukne valg for mange af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vælg Mixpro for en pålidelig og problemfri lydløsning til dit næste arrangement. Vores tilfredse kunder omfatter bl.a. LEGO, Kolding Kommune, Royal Unibrew og Det Kongelige Teater.