Truss | 60x60cm base plate | 13kg | Global Truss

56,25 kr. Inkl. moms

Større Global Truss baseplate, der evt. kan benyttes som fod tæppesystem, stander med TV-skærm og meget mere

Pladen er 60x60cm og vejer ca. 13kg.

4 x connectors/halve æg til Global Truss er monteret, så den passer til vores truss.

Specifikationer og beskrivelse

Introduktion

Global Truss base plate 600x600x5mm sort sikrer pålidelig og sikker tilslutning, værdsat for dets holdbarhed og fleksibilitet under diverse arrangementer. Global Truss baseplate, 60x60cm, vejer ca. 13kg. Kompatibel med vores truss-system med 4 monterede connectors. Perfekt til både små og store arrangementer, Global Truss base plate 600x600x5mm sort opfylder alle krav, som du stiller til produktet.

Pålidelighed og kvalitet

Med Mixpro.dk's over 30 års erfaring, tilbyder vi kun produkter, der står testen af tid og praksis. Som bekræftet af vores mange tilfredse kunder, sikrer Global Truss base plate 600x600x5mm sort en fejlfri oplevelse hver gang.

Fleksibilitet og skalerbarhed

Uanset omfanget af dit event, kan Global Truss base plate 600x600x5mm sort tilpasses for at imødekomme specifikke behov, hvilket gør det ideelt for alt fra lokale møder til store festivaler.

Tilgængelighed og Support

Lokeret i Lunderskov og med hurtig adgang til områder som Vejen, Kolding og Haderslev, tilbyder Mixpro.dk både afhentning og landsdækkende levering. Vores dedikerede supportteam er altid klar til at hjælpe, sikre korrekt opsætning og løse eventuelle udfordringer hurtigt.

Hvorfor Vælge Mixpro?

Hos Mixpro har vi et omfattende udvalg af højtalere, lydudstyr, lysudstyr, scener og meget mere. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at du får det bedste udstyr til dine behov. Vi tilbyder fleksible lejemuligheder og personlig service for at gøre din oplevelse problemfri. Vores team af professionelle er altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og give råd om den bedste opsætning for dit specifikke arrangement. Vi er stolte af vores ry for pålidelighed og kundetilfredshed, hvilket gør os til det foretrukne valg for mange af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vælg Mixpro for en pålidelig og problemfri lydløsning til dit næste arrangement. Vores tilfredse kunder omfatter bl.a. LEGO, Kolding Kommune, Royal Unibrew og Det Kongelige Teater.