Dj pult | X-stativ

100,00 kr. Inkl. moms

Stativ til DJ-pult, også kaldet flydende ophæng.

Pulten hænger i gummi ringe, wire eller stropper for at undgå stød.

Der medfølger ophæng efter ønske samt ønsket længde mellem X-delene.

Specifikationer og beskrivelse

Introduktion

X-stativ / krydsstativ til DJ-pult tilbyder exceptionel kvalitet, anbefalet af tilfredse kunder for deres pålidelighed under offentlige events. Stativ til DJ-pult med flydende ophæng, reducerer stød ved at hænge i gummi, wire eller stropper. Tilpasningsmuligheder inkluderet. Perfekt til både små og store arrangementer, X-stativ / krydsstativ til DJ-pult opfylder alle krav, som du stiller til produktet.

Pålidelighed og kvalitet

Med Mixpro.dk's over 30 års erfaring, tilbyder vi kun produkter, der står testen af tid og praksis. Som bekræftet af vores mange tilfredse kunder, sikrer X-stativ / krydsstativ til DJ-pult en fejlfri oplevelse hver gang.

Fleksibilitet og skalerbarhed

Uanset omfanget af dit event, kan X-stativ / krydsstativ til DJ-pult tilpasses for at imødekomme specifikke behov, hvilket gør det ideelt for alt fra lokale møder til store festivaler.

Tilgængelighed og Support

Lokeret i Lunderskov og med hurtig adgang til områder som Vejen, Kolding og Haderslev, tilbyder Mixpro.dk både afhentning og landsdækkende levering. Vores dedikerede supportteam er altid klar til at hjælpe, sikre korrekt opsætning og løse eventuelle udfordringer hurtigt.

Hvorfor Vælge Mixpro?

Hos Mixpro har vi et omfattende udvalg af højtalere, lydudstyr, lysudstyr, scener og meget mere. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at du får det bedste udstyr til dine behov. Vi tilbyder fleksible lejemuligheder og personlig service for at gøre din oplevelse problemfri. Vores team af professionelle er altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og give råd om den bedste opsætning for dit specifikke arrangement. Vi er stolte af vores ry for pålidelighed og kundetilfredshed, hvilket gør os til det foretrukne valg for mange af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vælg Mixpro for en pålidelig og problemfri lydløsning til dit næste arrangement. Vores tilfredse kunder omfatter bl.a. LEGO, Kolding Kommune, Royal Unibrew og Det Kongelige Teater.