CO2 | slange med lynkobling | 6 meter

125,00 kr. Inkl. moms

CO2 high-pressure hose 6m

Forstærket CO2 slange til højt tryk
Konstrueret med dobbelt jern-net i slangen samt sikkerhedswire
Lynkobling gør det nemt og hurtigt at tilslutte og skille ad
Designet mod bøjninger og brud
Produceret af Oh!FX i Barcelona

Specifikationer og beskrivelse

Introduktion

CO2 slange, lynkobling - 6 meter er et alsidigt produkt egnet til mange forskellige anvendelser. Forstærket CO2-slange, 6m, højt tryk. Dobbelt jern-net, sikkerhedswire, lynkobling. Modstår bøjninger og brud. Produceret af Oh!FX Perfekt til både små og store arrangementer, CO2 slange, lynkobling - 6 meter opfylder alle krav, som du stiller til produktet.

Pålidelighed og kvalitet

Med Mixpro.dk's over 30 års erfaring, tilbyder vi kun produkter, der står testen af tid og praksis. Som bekræftet af vores mange tilfredse kunder, sikrer CO2 slange, lynkobling - 6 meter en fejlfri oplevelse hver gang.

Fleksibilitet og skalerbarhed

Uanset omfanget af dit event, kan CO2 slange, lynkobling - 6 meter tilpasses for at imødekomme specifikke behov, hvilket gør det ideelt for alt fra lokale møder til store festivaler.

Tilgængelighed og Support

Lokeret i Lunderskov og med hurtig adgang til områder som Vejen, Kolding og Haderslev, tilbyder Mixpro.dk både afhentning og landsdækkende levering. Vores dedikerede supportteam er altid klar til at hjælpe, sikre korrekt opsætning og løse eventuelle udfordringer hurtigt.

Hvorfor Vælge Mixpro?

Hos Mixpro har vi et omfattende udvalg af højtalere, lydudstyr, lysudstyr, scener og meget mere. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at du får det bedste udstyr til dine behov. Vi tilbyder fleksible lejemuligheder og personlig service for at gøre din oplevelse problemfri. Vores team af professionelle er altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og give råd om den bedste opsætning for dit specifikke arrangement. Vi er stolte af vores ry for pålidelighed og kundetilfredshed, hvilket gør os til det foretrukne valg for mange af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vælg Mixpro for en pålidelig og problemfri lydløsning til dit næste arrangement. Vores tilfredse kunder omfatter bl.a. LEGO, Kolding Kommune, Royal Unibrew og Det Kongelige Teater.