Manual til OhFX Sirocco Foam Effect kraftig skumkanon

Del 1: Opstilling

1. Stativet foldes ud ved at løsne på skruen og trække i benene. Når benene er foldet ud, spændes samme skrue for at fastgøre benene – Det er ikke nødvendigt at voldspænde skruen. 2. Skumkanonen løftes op på stativet og sættes ned i hullet på beslaget på skumkanonen – Vi anbefaler at man er to mand til at løfte skumkanonen op på stativet. 3. Løsn hovedet via skruen på begge sider, og juster maskinen i den vinkel og retning som du vil have at den skal skyde.

Del 2: Klargøring af strøm og pumpe

Der er 2 strømforsyninger – Den store sorte er til selve skummaskinen, og den mindre lilla strømforsyning er til pumpen som levere vand til maskinen. Det er meget vigtigt at begge strømforsyninger står væk fra skummaskinen da det ikke må blive vådt! 1. Den blå ende af strømstikket sættes i enden af strømforsyningen UDEN On/Off knap, og sættes derefter til strøm. (se billede 1&2) 1.2. I den anden ende af den sorte strømforsyning sættes kablet fra skumkanonen i.   2. Den lilla boks er strømforsyning til den store pumpe. 2.2. Der sættes strøm til strømforsyningen og pumpen sættes ned i spanden.

Del 2.2: Slanger

Der er to slanger med: en grøn haveslange og en klar slange – Haveslangen er til vand og den klare er til sæben. Det er vigtigt at man ikke bøjer eller laver knæk i slangerne for så går de i stykker.
  1. Den ene ende af haveslangen sættes på pumpen nede i spanden, og den anden ende sættes på skumkanonens “water” indgang.
2. Den klare slange til sæben sættes på skumkanonens “foam” indgang, og den ende sættes ned i dunken med skum væske. 2.2 Der er to ventiler ved vand og sæbe indgangen, de skal være åbnet som på billedet. Det er vigtigt at man IKKE lukker for ventilen for vandet imens pumpen kører, for så springer slangen af pumpen.

Del 3: Affyring af skum

  1. Spanden med pumpen fyldes med vand. Der sidder en svømmer på siden af pumpen – flyderen fungerer som en sikkerhedsmekanisme som gør, at pumpen slukker hvis der ikke er nok vand i spanden så flyderen vender ned ad. Maskinen bruger meget vand, så vi anbefaler at man lader vandslagen forblive tændt nede i spanden imens man bruger skumkanonen.
2. Når man er klar til at skyde med skum tænder man først for skumkanonens blæser på drejeknappen vist på billedet nedenunder – pas på med ikke at overdreje den. Stop blæseren og kontakt os hvis den ikke kører rundt ordenligt. Stik ikke fingre eller andre objekter i nærheden af blæseren for at forsøge at starte den! 3. Når blæseren er tændt, tænder man for pumpen på siden af den lilla strømforsyning. Der går et par sekunder før der kommer skum, da sæben skal suges op af slangen. 4. Hold øje med at maskinen og pumpen fungerer som den skal – Forholdet mellem vand og sæbe kan justeres ved ventilerne, men husk som sagt, IKKE at lukke for ventilen til vand.  

Hvis i har nogle spørgsmål eller oplever problemer, så kontakt os på vores hovednummer 76400693 og vent evt. for at blive omstillet til vores vagttelefon.

Hellere spørg en gang for meget, end at ødelægge maskinen:-) 

God fornøjelse:-)