Røgmaskine | Low-fogger | Tung røg, der lægger sig ved jorden

750,00 kr. Inkl. moms

Smart low-fogger fra Stage Effects

Kører på vand og røgvæske for bedste effekt
Laver en flot tung tåge, der lægger sig tæt på gulvet, og giver en fed effekt
Perfekt til teater og skuespil!

Bemærk at effekten kan variere meget alt efter f.eks. temperaturen i rummet, bevægelser i luften, osv.

Der er ca. 1 liter røgvæske i maskinen når du lejer den, så du kan teste den af, så husk at bestille ekstra væske med. Den må kun bruges med vores low-fog røgvæske.

Vi anbefaler at man lejer en lille styring som denne med til maskinen, så er den nemmere at styre. Det er dog også muligt at styre den fra det indbyggede display og trådløs fjernbetjening på maskinen.

Specifikationer og beskrivelse

Introduktion

Stage Effects “Water Low Fog” low-fogger tilbyder stærke og sikre sceneløsninger, der understøtter enhver form for live performance. Skab atmosfære med vores Stage Effects low-fogger. Perfekt til teater og skuespil. Inkluderer 1 liter røgvæske. Ekstra væske kan tilkøbes. Perfekt til både små og store arrangementer, Stage Effects “Water Low Fog” low-fogger opfylder alle krav, som du stiller til produktet.

Pålidelighed og kvalitet

Med Mixpro.dk's over 30 års erfaring, tilbyder vi kun produkter, der står testen af tid og praksis. Som bekræftet af vores mange tilfredse kunder, sikrer Stage Effects “Water Low Fog” low-fogger en fejlfri oplevelse hver gang.

Fleksibilitet og skalerbarhed

Uanset omfanget af dit event, kan Stage Effects “Water Low Fog” low-fogger tilpasses for at imødekomme specifikke behov, hvilket gør det ideelt for alt fra lokale møder til store festivaler.

Tilgængelighed og Support

Lokeret i Lunderskov og med hurtig adgang til områder som Vejen, Kolding og Haderslev, tilbyder Mixpro.dk både afhentning og landsdækkende levering. Vores dedikerede supportteam er altid klar til at hjælpe, sikre korrekt opsætning og løse eventuelle udfordringer hurtigt.

Hvorfor Vælge Mixpro?

Hos Mixpro har vi et omfattende udvalg af højtalere, lydudstyr, lysudstyr, scener og meget mere. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at du får det bedste udstyr til dine behov. Vi tilbyder fleksible lejemuligheder og personlig service for at gøre din oplevelse problemfri. Vores team af professionelle er altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og give råd om den bedste opsætning for dit specifikke arrangement. Vi er stolte af vores ry for pålidelighed og kundetilfredshed, hvilket gør os til det foretrukne valg for mange af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vælg Mixpro for en pålidelig og problemfri lydløsning til dit næste arrangement. Vores tilfredse kunder omfatter bl.a. LEGO, Kolding Kommune, Royal Unibrew og Det Kongelige Teater.