Læsserampe | Tung last | 5m

1.250,00 kr. Inkl. moms

Stor 5 meter rampe til større lastbiler

Kæmpe rampe beregnet til tung last. Denne rampe er god når der skal læsses eller tømmes lastbil uden lift eller truck.

Bemærk at denne rampe fylder og vejer rigtig meget!

Specifikationer og beskrivelse

Introduktion

Rampe 5m, tung last er et alsidigt produkt egnet til mange forskellige anvendelser. Stor 5 meter tunglastende rampe. Ideel til lastning af tunge objekter med lethed. Perfekt til både små og store arrangementer, Rampe 5m, tung last opfylder alle krav, som du stiller til produktet.

Pålidelighed og kvalitet

Med Mixpro.dk's over 30 års erfaring, tilbyder vi kun produkter, der står testen af tid og praksis. Som bekræftet af vores mange tilfredse kunder, sikrer Rampe 5m, tung last en fejlfri oplevelse hver gang.

Fleksibilitet og skalerbarhed

Uanset omfanget af dit event, kan Rampe 5m, tung last tilpasses for at imødekomme specifikke behov, hvilket gør det ideelt for alt fra lokale møder til store festivaler.

Tilgængelighed og Support

Lokeret i Lunderskov og med hurtig adgang til områder som Vejen, Kolding og Haderslev, tilbyder Mixpro.dk både afhentning og landsdækkende levering. Vores dedikerede supportteam er altid klar til at hjælpe, sikre korrekt opsætning og løse eventuelle udfordringer hurtigt.

Hvorfor Vælge Mixpro?

Hos Mixpro har vi et omfattende udvalg af højtalere, lydudstyr, lysudstyr, scener og meget mere. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at du får det bedste udstyr til dine behov. Vi tilbyder fleksible lejemuligheder og personlig service for at gøre din oplevelse problemfri. Vores team af professionelle er altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og give råd om den bedste opsætning for dit specifikke arrangement. Vi er stolte af vores ry for pålidelighed og kundetilfredshed, hvilket gør os til det foretrukne valg for mange af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vælg Mixpro for en pålidelig og problemfri lydløsning til dit næste arrangement. Vores tilfredse kunder omfatter bl.a. LEGO, Kolding Kommune, Royal Unibrew og Det Kongelige Teater.