Sikker e-handel

Sikker e-handel

Siden bruger en sikker forbindelse

Hurtig levering

Hurtig levering

1-3 hverdage på lagervarer

14 dages returret

14 dages returret

Send varen retur i ubrudt emballage

Hurtig kundeservice

Hurtig kundeservice

E-mail, telefon og Facebook

Inspiration

Nogle ting er ikke muligt at prissætte, uden at det er i forbindelse med et projekt. Derfor har vi lavet en inspirationsside, hvor du kan få gode ideer til hvad der egentligt kan lade sig gøre indenfor lyd- og lysbranchen.

Herunder ser du et udpluk af de mange specialprodukter som vi kan tilbyde. Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald eller skrive en mail.

Du kan også finde mere inspiration under Projekter.

Fiberlys-stof

Fiberstof

Dette er et specialfremstillet stof, der bliver vævet af små fibertråde, som så bliver tilsluttet en lille indbygget batterilysgiver. Stoffet kan bruges til alt, lige fra modebranchen til teaterproduktioner og restaurationer, og bliver skræddersyet efter behov.

Ny Rubberlight

Rubberlight

Den nye generation af Rubberlight er nu på banen. Her er det muligt via DMX at styre farven For hver enkelt diode. Hermed er det muligt, ud over almindelig farveskift, at lave flotte løbelyseffekter og endda en videoskærm.

Interaktiv projektion

Interaktive fisk 1Interaktive fisk 2

En ny måde at skabe stor opmærksomhed er Interaktive reklamer. Interaktiv projektion foregår på mange forskellige måder, men den mest normale er via en projektor samt sensor, som så får grafikken på projektoren til at reagere på bevægelser.
Systemet kan fungere på alle former for billedskærme, lige fra projektorer til storskærme, plasmaskærme osv., og er f.eks. også blevet indbygget i barborde og lignende.